X
Back to the top
X

PCWerk

{{post_title}}

U kunt beroep doen op ParkAvenue voor herstellingen van uw computer, draagbare computer en randapparatuur. Bij grote kosten wordt de klant altijd eerst op de hoogte gesteld, dit om verrassingen te vermijden. Er wordt altijd gezocht naar de meest betaalbare en verantwoorde oplossing om uw toestel terug te laten functioneren. Wij vervangen onderdelen van de computer, controleren de koelingen en blazen het stof uit de koelers en andere delen. Alles wordt uitvoerig getest om zeker te zijn dat het probleem opgelost is. We installeren software, sporen fouten op en herstellen Windows of OSX in zover mogelijk.

Als dit niet lukt, herinstalleren we het systeem volledig, NA kennis te geven aan de klant en NA het bewaren van alle data van de klant. -We kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden bij verlies, daar de klant altijd moet voorzien zijn van een backup. Bij het opnieuw installeren van Windows worden alle stuurprogramma’s opgezocht en ge├»nstalleerd zodat alle hardware terug naar behoren werkt. De gevraagde gegevens worden terug overgezet op de nieuwe installatie. Er wordt altijd gecontroleerd op virussen en spyware en de opkuis ervan is een routineklus. Enkel als het te ver gevorderd is, raden we de klant aan om het systeem te laten herinstalleren. Alles gebeurt in samenspraak met de klant.

Uw computer kan na een tijdje gebruik traag worden door spyware en/of virussen die zich ongewild nestelen in uw systeem. Met professionele software verwijderen wij alle schadelijke items op uw PC, of we kunnen desgewenst uw systeem volledig herinstalleren, dwz de computer terug naar kooptoestand plaatsen, naargelang de intensiteit van het probleem. Vraag gerust een vrijblijvende offerte op uw maat.