X
Back to the top
X

WebWerk

{{post_title}}

Sinds het begin van het nieuwe millenium is Peter Suykens -de drijvende kracht achter ParkAvenue- aan het werk met het ontwerpen van websites. Wat begon als hobby werd al vlug een professionele specialiteit. Bogend op een lange practische ervaring als programmeur-analist en grafisch ontwerper is tegenwoordig geen uitdaging meer te groot… HTML-sites, FLASH(Y)- sites, gecombineerde sites, online databases, scripts, … alles is mogelijk.

ParkAvenue beschikt dan ook over de laatste nieuwe multimedia programma’s, krachtige hardware, dé know-how en een onuitputbare creativiteit om van uw site een technisch en grafisch hoogstaand product te maken. Wanneer u leek bent in het internetgebeuren of geen internetaansluiting hebt, kunnen we een website voor uw bedrijf online zetten. We zorgen voor de domeinnaam (www.uwbedrijf.be) en voor de hosting (de ruimte waarop uw site geplaatst wordt).

Vandaag de dag is het internet niet meer uit het dagelijkse leven te denken en uw bedrijf heeft is een website meer dan nodig. Is uw website al een tijdje onaangeroerd gebleven of u bent de lay-out beu ? ParkAvenue frist uw website op ! Maakt er weer een aantrekkelijke en dynamische electronische etalage van. En dit alles tegen de meest gunstige prijzen, voor elk budget. Bel of mail, dan komen wij vrijblijvend langs om naar uw wensen te luisteren en maken dan voor u gratis een vrijblijvende offerte! Aarzel niet langer!

Is uw website al een tijdje onaangeroerd gebleven of u bent de lay-out beu ? ParkAvenue frist uw website op !  Maakt er weer een aantrekkelijke en dynamische electronische etalage van. En dit alles tegen de meest gunstige prijzen, voor elk budget. Bel of mail, dan komen wij vrijblijvend langs om naar uw wensen te luisteren en maken dan voor u gratis een vrijblijvende offerte! Aarzel niet langer!

Onze realisaties

www.likefatherlikeson.be – www.gauwloos.bewww.alulak.comwww.grime-clarysse.bewww.hondentherapeut.bewww.psfashion.bewww.barhavana.bewww.franziliano.bewww.romantics.bewww.immodeprins.bewww.denantus.bewww.demaesschalckh.bewww.fotopaulheirbaut.bewww.dozs.bewww.etabo.bewww.dvv-repair.bewww.deluchtballonn.bewww.selmark.bewww.pegasus-rcvliegclub.be